Besøg Avedørelejrens (måske) nye beboerhus søndag den 28 september 2014 kl 12-14

smedjen-1

Der afholdes åbent hus i Smedjen søndag den 28 september kl 12-14.

Grundejerforeningen Avedørelejren er i forhandling med Hvidovre Kommune om at leje sig ind i den gamle Smedje, Østre Messegade 5. Smedjen har stået tom i et par år efter at have været udlejet til Zentropa Works.

Det er derfor med stor glæde, at Grundejerforeningen Avedørelejren kan meddele, at der er ved at komme gang i realitetsforhandlinger med kommunen om at anvende Smedjen som centralt beboerhus.

Der er endnu ikke truffet beslutning – hverken fra kommunens side eller fra grundejerforeningens side – om den fremtidige anvendelse, men det er vores håb, at der kan indgås en fornuftig aftale.

En af forudsætningerne for at oprette et beboerhus i Avedørelejren er, at der er udbredt interesse for det blandt beboerene – samt at der kan skabes enighed om, til hvad og hvordan huset kan benyttes.

Derfor inviteres alle interesserede beboere i Avedørelejren til rundvisning i Smedjen:

Søndag den 28 september kl 12-14

Østre Messegade 5 (Smedjen)

Her vil vi forsøge at indsamle gode ideer fra alle fremmødte til husets fremtidige anvendelse, såfremt vi kan opnå en fornuftig aftale med kommunen.

Så – har du gode ideer til hvad et beboerhus kan anvendes til – eller er du bare almindelig nysgerrig, så mød op på søndag og kig på de dejlige lokaler og vær med til at påvirke fremtiden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.