Beboerhuset Smedjen

Om Beboerhuset og beboerrådet

Beboerhuset Smedjen

Grundejerforeningen havde længe haft et ønske om at kunne leje Smedjen for at kunne bruge det som et Beboerhus til gavn og glæde for GRAVLs beboere. Bestyrelsen var i tæt dialog med Hvidovre kommune om at få lavet en lejeaftale. Og i løbet af 2016 lykkedes for GRAVL at få en lejekontrakt på Smedjen og kunne begynde arbejdet med at få Smedjen til at blive til et beboerhus.

 

Der blev afholdt møder og ideworksshops hvor beboerne kunne byde ind med ideer og muligheder. Og folk meldte sig til det praktiske arbejde med at få vores nye beboerhus til at fungere.

 

I oktober 2016 kunne GRAVLs bestyrelse slå døren op og byde velkommen ind i Beboerhuset Smedjen. Hen af vejen har der været afviklet en masse aktiviteter i Smedjen. Mange beboere har været i gang med at organisere disse aktiviteter. Der er også kommet gang i udlejningen af smedjen, hvor beboerne kan leje Smedjen til private arrangementer.

 

Beboerrådet

Der er blevet oprettet et beboerråd der i det daglige varetager alt det praktiske med organisering og planlægning af drift, arrangementer, aktiviteter, udlejning o.lign. I beboerrådet er en repræsentant fra Grundejerforeningen Avedørelejrens bestyrelse. Beboerrådet er ikke en valgt forsamling, men en gruppe engagerede og ansvarlige beboere der har meldt sig og frivilligt arbejder for at sikre driften af Smedjen

 

Henvendelser med spørgsmål til Beboerrådet vedr Smedjen eller udlejning kan gøres på Smedjenbook@avedorelejren.dk

 

Beboerrådet består af:

Christian Haines (Formand og medlem af Grundejerforeningen Avedørelejrens Bestyrelse)

Klaus Hasselby (økonomi)

Helle Nielsen (udlejning)

Charlotte Sølling (økonomi)

Julie Humle: (Events)

Mette Denager: Medlem af beboerrådet

Thomas Nowack: Medlem af beboerrådet